monosilabisand politica externa romaneasca

Saturday June 16th 2007, 10:54 pm
Filed under: Uncategorized

“yes…

no…

yes…
of course…


thank you…”

(Adrian Cioroianu, Ministrul de Externe al Romaniei)

Comments Off


parada gay cu Dumnezeu in frunte - cortegiul diversitatii

Saturday June 09th 2007, 10:37 pm
Filed under: Uncategorized

Romania se poate mandri ca are un mars gay aflat deja, iata, la cea de-a treia editie.
toata lumea se pregateste sa participe la acest super-eveniment: gay-ii, Biserica, presa + cea internationala (care noteaza cat de europeni devenim an de an), Noua Dreapta, Gigi Becali, Tweety, vecina de la 3, nenea Ilie din piata, femeile de la Apaca.
toata lumea este nerabdatoare sa vada ce rosii-n freza au mai luat “poponarii” si pe cine mai bate si aresteaza Politia.
spre deosebire de celelalte doua editii incidentele au pornit de dimineata de la marsul anti-gay organizat de Noua Dreapta - o organizatie la fel de obscura ca si limbajul folosit de liderii sai.
nu comentez prestatia celor ce au participat la acest mars pentru ca este aproape penibila - acesti indivizi dubiosi, acele femei sarmane cu batice pe cap il insfaca pe Dumnezeu si ni-l arata de parca ar dormi cu el in pat. defileaza in credinciosi, cumpara iubirea dumnezeiasca cu gesturi brutale si indecente. acestia nu sunt credinciosi, sunt fanatici.
si-au atasat nimicnicia unei idei gresite. Dumnezeu nu-i va lua la el pe acesti oameni care-i rasplatesc iubirea prin violenta si sange. propovaduiesc idei perimate si imi definesc la tv ceea ce este normal si anormal in viziunea lor.
la opusul fanatismului lor se afla toleranta celor ce vin la Gay Pride.
nu comentez estetica prezentei gay-ilor la cortegiul diversitatii - majoritatea dintre ei arata ca niste sperietori, de un prost-gust greu de imaginat. fiiind atat de respingatori unii dintre ei, nu ma mira ca starnesc reactii dintre cele mai violente. auzeam ieri o femela romanca spunand ca ea nu e de acord cu poponarii. fara sa intrebe daca poponarii sunt de acord cu ea, cu faptul ca - dincolo de traiul sau intru imediat - singurul lucru pe care l-a facut a fost sa fete un copil de care Romania nu are nevoie.
tweety-ii Romaniei, an de an, sar la gatul “poponarilor” ce defileaza in cortegiul diversitatii. avandu-l idol pe Gigi Imparatul Luminilor (homofob innascut si dobandit) golanii stadioanelor, copiii nimanui, orfanii tarii isi refuleaza prostia si mizeria fiintei lor, anual, la parada gay.
pana cand minoritatea gay nu va fi reprezentata si la nivel politic, pana cand nu va exista un partid politic sau un politician care sa aiba curajul de a infrunta mentalitatea bolnava a poporului roman, pana cand nu va exista un proiect politic care sa sara in ajutorul acestor minoritati, in detrimentul conservatorismului impus de ideile perverse ortodoxe,
un singur gay va trai pazit de doi jandarmi!

(Biblia contine 6 mustrari pentru homosexuali si 362 pentru heterosexuali. Asta nu inseamna ca Dumnezeu nu-i iubeste pe heterosexuali ci doar ca acestia au nevoie de mai multa supraveghere - Lynn Lavner)

Comments Off

 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.