renasterea clericilor spasmofilici

Sunday February 10th 2008, 8:07 am
Filed under: Uncategorized

Fundatia “Renasterea” condusa de Mihaela Geoana, sotia liderului PSD, Mircea Geoana, a fost recunoscuta de Guvern ca fiind de utilitate publica, puncteaza presa de astazi.
super. in timp ce ministrul Iorgulescu face mall-uri culturale pentru toapele culturale si isi plateste sotia pentru spectacole delirant de penibile iata ca nici Tariceanu nu sta degeaba. ii ofera primei-doamne PSD, gratis, accesul la fondurile publice, doar ca sotul sa-i sustina primuluiministrucalinpopescutariceanu grosolaniile.
pe de alta parte…
Human Watch Rights cere Guvernului, Senatului si nu mai stiu cui sa legifereze casatoriile intre gay.
ieri, la Realitatea TV, a fost invitat Buhuceanu, presedintele ACCEPT, si o doamna ziarista pe la nu stiu ce fituica ce parea sa-si fi baut cafeaua de dimineata in compania dumnezeirii, foarte sigura de argumentele ei schizoid-ilare
incercand sa destalinesc sirurile ilogice ale argumentatiilor doamnei mi-am dat seama ca natia asta este total compromisa cu specimene ca ea.
doamna-ziarista-intru-Domnu’ avea ca principal argument in elaborarea bazaconiilor sale subiectiv-ilogice prezenta metafizicului in capul ei si credinta in Dumnezeu.
bineinteles, fiecare are nevoie nevoie de iesiri in decor insa nu pot accepta prezenta divinitatii in orice forma de argumentare, dialog, compromis.
un pic vulgara, speriata, nefericita, doamna-ziarist a fost si impertinenta, jignindu-l pe domnul Buhuceanu cu fiecare elucubratie scoasa din fiinta ei cuvioasa.
sa-i dau doamnei-ziarist-intru’-Domnul doua lucruri la care sa mediteze, cand o apuca parangheliile cucernice: averea Patriarhului si/sau construirea magaoaiei comuniste, Catedrala Mantuirii Neamului, din bani PUBLICI.
si, ca sa adaug inca un motiv de reala greata, citesc azi despre initiativa unui deputat PDL-PLD-PD de a invita clericii in Parlament pe post de constiinte morale si religioase, sa puna parafa dumnezeirii pe legile elaborate de prea-cuvinciosii nostri talhari…
mi se pare ca se merge deja prea departe.
mi se pare ca simtul ratiunii a disparut si aceste fiinte jalnice traiesc in universuri paralele unde morala, bunul-simt si valorile sunt inexistente…
si, pe de alta parte…
Romania este tara bascaliei generalizate,
unde
politica s-a transformat intr-un populism gretos, abject si canceros
si, cand mai vad si cate o duduie blagocestiva pe post de emitator de valori si modele de comportament simt cum imi explodeaza creierii.


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.