despre Rusinea de a fi Militian, Prim-ministru, Sotie de Prim-Ministru si Manelista Criminala

Sunday March 30th 2008, 10:12 am
Filed under: Uncategorized

Priviti cu atentie acest clip:

mai priviti-l o data. inca o data. si inca o data.

Priviti-l pana intelegeti adevaratul sens al imaginilor: aici s-a ajuns.
cu Nepasarea, Incompetenta, Golania, Mizeria, Snobismul, Slugarnicia si Pupincurismul
Pentru ca pe Kisselleff trebuia sa treaca Marele Prim-Ministru, Salvatorul Poporului, Omul care alaturi de Patriciu, salveaza Liberalismul Romanesc, Omul cu Sotie (care-si cheama acasa Militienii sa-i faca Poze Toapei)…un Om este lasat de moara.
Un om moare pentru ca un Mitocan cu Papion are nevoie de coloana oficiala pentru a-si infrange frustrarile lui de Manechin.

Care este diferenta dintre primul-ministru al unei tari si oricare alt cetatean?
Daca as intreba pe doamna, pardon domnul Nastase, mi-ar spune ca un ministru nu este ca oricare alt om. Este deasupra tuturor. Nastase mi-ar spune ca este de-a dreapta Domnului, este Omul Ideal – el, Adrian Nastase.
Domnul si cu doamna Tariceanu – Snobismul si Topenia la ea (si la ei) acasa – ar spune ca e mare lucru sa fii ieri manechin si gospodina, si azi prim-ministru si sotiedeprimministru.

autoarea accidentului in care tanara Fiinta Umana si-a pierdut viata este o anumita doamna Straus. Mare admiratoare de AUDI (masina golanilor si manelistilor ce trebuie urgent impuscati!) aceasta Strauss a manelelor, are o firma, Midocar, care se ocupa cu nu stiu ce afaceri automobilistice si are legaturi cu SOCIALDEMOCRATIA si, bineinteles, LIBERALISMUL.
probabil ca pe aceasta doamna o vom vedea tot acolo unde este si o alta voduleasa, sotie si ea de Brontozaur comunist, Doamna Marelui Poet Paunescu – sugaciul sistemului comunist, actualmente Demnitar al Statului Post-Comunist.
Ascultati ce emite aceasta manelista, intre timp si criminala. Cu ce aroganta vorbeste dobitoaca. Ce plina de propria-i mizerie sufleteasca este acesta fiinta inumana. Poate fi definita acesta creatura ca facand parte din regnul animal? Nu!

in final,
am un link pentru domnul de la Interne, al carui nume nu-l retine nimeni (casatorit si el cu o Mare Doamna) cu alt exemplu cu Militieni in actiune
Luati domnule ministru
si va amuzati
Sunteti Capul lor:
http://www.youtube.com/watch?v=sAdaK3o7SGkin sfarsit, ceva decent

Sunday March 23rd 2008, 8:05 am
Filed under: Uncategorized

http://www.protv.ro/stiri/portret-www-protv-ro/portret-www-protv-ro-si-cu-sufletu-n-rai.htmlNastase&Nasul feat. tonomatele

Wednesday March 19th 2008, 10:56 am
Filed under: Uncategorized

Adrian Nastase - aceasta Fata Morgana a politicii romanesti, virgina poporului si spaima coruptilor, ne declara ca un ministru nu este ca orice cetatean. Asa ne trebuie daca am permis ca astfel de personaje sa intre in politica.
Imi amintesc de o zicala a unei doamne (intervievate de o televiziune), foarte suparata pe politicienii nostri care spunea: politicienii sunt ca porumbeii, cand sunt jos iti mananca din palma, cand sunt sus se caca in capul tau.
Cam asa si cu domnul Nastase - cel mai inteligent, firav, moralist politician pe care il avem. Domnul Nastase, cel cu doua Romanii (a lui si a noastra) recidiveaza acum cu doua specii de bipezi: el - ministrul, prim-ministrul, Omul Adrian Nastase si noi - poporul.
Domnule Moralist,
poporul face ministrul. Si, mai rar, ministrul face poporul. Insa dumneata ai reusit performanta de a ne face (de bani, de termopane, de Muzee, de matusi etc.) timp de 4 ani.

In alta ordine de idei - dar pe aceesi panta descendenta mai exista un tip de politician. Exceptandu-l pe Moralist mai exista si politicianul numit Nasul, termen inventat si folosit de toparlanii masochisti inspirati din filmele despre Mafie. Semianalfabetii, nestiind sa citeasca (filmele subtitrate), au inteles ce-au vrut (din imaginile filmelor subtitrate) si si-au construit o lume imaginara (care sa semene cat mai mult cu Personajul central din imaginile filmelor subtitrate.)
Asa au aparut tot felul de Nasi, fanarioti, boieri, Profesori, Baroni.
Pe fond, discutam despre o sleahta de semidocti, cretini pe ici pe colo, neacomodati si nefamiliarizati cu averile facute in urma jafurilor prelungite
Unii Nasi si-au construit imperii mediatice care sa-i poata reda, chiar si noaptea tarziu, parturile lor comuniste.
Un astfel de personaj este si Felix sau PresedintelePartiduluiConservator cum il numesc lingaii sai antenisti, cunoscut ca unul dintre cei mai necunoscuti oameni politici.
Cel mai cunoscut necunoscut politician a reusit performanta de a narui CNSAS. nu pentru ca o Romanie intrega nu ar sti ca este sugaciul sistemului comunist ci pentru ca, dupa el, Marele El, vor urma si altii. si unde s-a dus El?
Felix s-a dus la Curte. la acea curte - curtea constitutionala neconstitutionala - care urma la rand in deconspirarea comunoizilor post-optzecisti.
si ce a facut Curtea Constitutionala Neconstitutionala?
i-a dat castig de cauza nu lui Felix. ci sistemului.
sistemului obladuit timp de 18 ani de Iliescu.
adevaratul depozitar al comunismului, adevarata relicva a unui sistem bolnav, adevaratul beneficiar al distrugerii claselor muncitoare.

tot acest sistem corupt, manjit este aparat de tonomatele cu euro de care vorbea Presedintele - el insusi unul dintre fauritorii acestui sistem. Aceste tonomate exista.
daca nu ma credeti, deschideti televizorul.
deschideti la Antena 3
deschideti la Realitatea Tv
deschideti la Antena 2
deschideti la Antena 1
deschideti la PROTV, PrimaTv, National…

si inchideti apoi. nu cred ca un om integru ar putea vreodata auzi pana la capat ce au de spus aceste tonomate manjite, pline de venin si distruse de propria lor neputinta
ce fac acesti indivizi nu se numeste presa - oricat de binevoitori ar fi.
se numeste mahala
se numeste prostitutie
presa in niciun caz.lumea artei contemporane romanesti este in delir. si declin.

Saturday March 15th 2008, 8:55 am
Filed under: Uncategorized

Galeria Noua se inchide. traim o adevarata drama nationala si, la cat suntem de patetici, sigur putem specula momentul si sa facem din asta si o drama internationala.
Galeria Noua se inchide la fel cum s-a deschis.

eu cred ca nu Galeria trebuia inchisa…elodii si busuioci

Friday March 14th 2008, 9:25 am
Filed under: Uncategorized

am vrut sa scriu un text despre noua stea a Romaniei, mandria nationala, spaima lui Domingo, fruncea Banatului…insa a facut-o mai bine ion.pavilionmagazine.org
tin doar sa mai adaug ca intotdeauna, noi romanii, am avut “darul” nefericit de a considera drept modele niste nulitati care reusesc performante modeste. Costel Busuioc este modelul perfect pentru ceea ce inseamna deificarea la romani. Reperele noastre, idolii nostri, modelele noastre au fost intotdeauna gresit alese. De la Sfantul Stefan cel Mare - un patetic si betiv conducator de osti, pana la Eminescu - un romantic intarziat si un poet de mana a doua - ne-am ales drept modele niste mediocritati cu care ne-a si placut sa defilam prin lume. Si ne-am facut mereu de ras. Dar nici acum nu constientizam ca suntem patetici cu valorile noastre penibile si inca, in strainatate, facem parada cu Eminescu, Grigorescu, Enescu…
Presa romana - plina de bondoci semicretini si fatuci analfabete - dupa ce a intors pe toate fetele celebrul caz Elodia a gasit, in ultimele saptamani, un nou subiect de mahala pe care sa-l dezbata in cancanurile lor rusinoase.
Ce m-a scos din sarite astazi a fost ca aceasta presa isi permite indolenta de a scoate dintr-un …Costel o mare stea (pe care si Ministrul Iorgulescu o apreciaza, fiind identici in spirit si simtiri) in timp ce, despre o adevarata valoare presarii scriu ca:
“… Bogdan Mihai a fost surprins imbracat in haine de femeie in timp ce se dadea in spectacol in cluburi din Bucuresti frecventate de homosexuali si lesbiene… “.
Morala saracilor prinde bine la romani. Cine scoate capul peste mocirla in care toti romanii se zbat, vrand sa-si depaseasca conditia, cine este apreciat si premiat este repede bagat la fund de catre nefericitii sarantoci care, in mizeria vietii lor, nu-si dau seama ca sunt oameni care pot si vreau mai mult. Trebuie sa fii la fel ca ei sa fii apreciat si idolatrizat. Sa fii sarac, sa nu stii cum arata o carte deschisa, sa ai familie, sa ai doi copii (intotdeauna pentru romani fatatul a fost o valoare intrinseca), sa bei bere la PET, sa te ai bine cu vecinii - astea sunt valorile imbratisate de romani.

citesc astazi siderat ca Busuioc va fi ….imaginea Romaniei in lume.
shit!
el este exact…ce suntem.


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.