Anarhistii destabilizatori ai calmului NATO

Wednesday March 26th 2008, 9:40 pm
Filed under: none

no_nato.gif

Zilele astea asist perplex la un intreg spectacol de pupat funduri NATO. Nu are voie nici musca sa ii deranjeze pe nemernici gen Sarkozy, Putin sau Bush. La granita Romaniei aflam (de la un politist indignat) ca au fost ceva cetateni germani care doreau sa introduca in tara afise antiNato si anti-violenta. Ca sa vedeti ce nenorocire nationala si cum puteau acei tineri sa destabilizeze linistea invaziilor militare. Aseara am mai vazut una tare de tot. Era “breaking news” la Realitatea TV cum ca au fost arestati si se aflau in audieri niste infractori periculosi care … vopsisera pe un zid un semn antiNato. Cind ma gindesc ce mizeri si cit de umili putem fi ma apuca greata. Uite ca pun si eu semn antiNato aici. Ma arestati?

UPDATE Cred ca trebuie sa ne arestati pe mult mai multi. Presa de azi 27 martie 2008 spune: “Europenii se opun ferm amplasarii scutului american antiracheta pe continentul nostru, arata un sondaj al institutului Harris Interactive, dat publicitatii vineri. Cu cea mai mare inversunare se opune proiectului Germania unde 71% dintre cetateni s-au declarat impotriva si doar 19% au avut un raspuns favorabil. Urmeaza Spania cu 61% impotriva si 19% pentru si Franta cu 58 la 22%.”Mi-am pus Busuioc in creier

Thursday March 13th 2008, 10:15 pm
Filed under: none

Costel Busuioc este pe toate ecranele patriei. In direct, in indirect, cintind, pupind oameni, vorbind cu politicieni, exprimind pareri, premiat de ministrul culturii vii. “Marele” roman salvator de manelisti spanioli este nelipsit de doua zile din ziare, de la radio, de pe televizoare. Acum putem spune ca noi sintem dulci si scumpi, ca nu furam, ca nu dam in cap, ca sintem plini de talente si ca am dat o mare valoare - in lipsa de un laureat de Nobel merge si Busuioc.
Pe celelalte canale cel mai importat tenor al nostru Bogdan Mihai este balacarit de zor de catre toata lumea pe motiv ca a aparut in cluburile gay ale capitalei. Adica: oricit de valoros ai fi nu conteaza - tara te vrea prost si heterosexual.
Asta e. Mai avem pina la Nobel. Ne multumim cu scene in aer liber la Madrid unde o sa cinte Busuoc si nu nenorocirea aia de homosexual apreciat de specialistii in ale operei. Ala nu e bun.

P.S. Felicitari Bogdan…


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.