Iliescu.Oprescu.MNAC

Saturday June 28th 2008, 12:58 pm
Filed under: Uncategorized

din pustietatea Moldovei de Sud, din ceea ce a mai ramas din fabulosul Baragan, granarul tarii si inima agriculturii iliesciene, iata, aflu cu dispret ca Oprescu este in poll-position-ul increderii. dupa Basescu (care este cotat cu 45%) Oprescu este pe locul secund cu 40%. sigur ca este un val care se va sparge curand. insa prezenta individului in orice fel de top inseamna ca avem probleme din ce in ce mai grave.
dar, mai grav decat Oprescu in topul increderii, mi se pare cloaca de semidocti care roieste in jurul MNAC.
citeam de dimineata, ca in fiecare zi de altfel, presa romaneasca si, in Gandul, vad un articol despre Bienala de Arta Contemporana Bucuresti. articolul era urmat de trei comentarii a unor, probabil, sugaci ai sistemului si baieti de bere gratis pe la MNAC.
dincolo de patetismul ce le ingradeste dramul de inteligenta ce o mai au acesti zoon-i sumbri, acolo unde inteligenta nu mai cuprinde sensul, arunca cu rahat.
comentariile semnate de, evident, membrii sleahtei MNAC erau vadit tendentioase, ilogice/incoerente si nepermis de lipsite de bun-gust.
nu pot scuza lipsa atributului sapiens (din homo)
si nu pot scuza lipsa unor neica-nimeni de a arunca cu rahat in tot ceea ce NU este si NU va fi niciodata un sistem corupt si o institutie refuland de vanitate si prost-gust
un comentariu facea referire la faptul ca lumea artstica bucuresteana (?!!) nu a facut act de prezenta la BB3.
pai sa-i spun pe scurt care este lumea artistica bucuresteana tanarului neica-nimeni, ahtiat al institutiilor si brav oponent al lucrurilor care functioneaza.
domnule, lumea artistica este compusa din:
fosti securisti,
cucoane de 50 de ani, inca domnisoare
UAP
un muzeu
2 galerii
si multi mitocani!
este prima si ultima data cand imi consum energia cu fripturistii artei contemporane romanesti si cu artistii ratati care sug de peste tot poate poate cineva o sa-i expuna si pe ei. intr-o galerie adevarata si nu intr-un bar patetic.

si inca ceva:
BB3 poate proba,

ei, niciodata.
ganditi-va la titlul post-ului.Oh, Mon Dieu

Friday June 20th 2008, 7:54 am
Filed under: Uncategorized

Comisia Juridica din Parlamentul Statului Bananier Romania, dovedeste pentru a mia oara ca institutia este, in fapt, o cloaca de mafioti, nesimtiti si social-democrati.
Domnul Andon, de la Partidul lui Mircea Badea si Gadea, isi exprima deunazi, prematur, obsesiile dumnealui cum ca in dosarul penal al penalului Nastase s-ar simti miros de Basescu.
Comisia parlamentara, compusa din ilustri necunoscuti, juristi cu state vechi la Stefan Gheorghiu si mari oameni de drept pe la privat, recomanda justitiei romanesti (?!!) NUP pentru domnul penal Nastase.
Se stie prea bine ca, in Romania, daca vrei ca ceva sa nu mearga infiintezi o comisie care sa se ocupe de un lucru ce ar trebui sa mearga.

sunt, zi de zi, din ce in ce mai nevrozat pe puslamalele astea din Parlament (si nu numai)
pe acesti ridicoli
clovni
patetici

care nu fac decat rau
rau
si iarasi
rau
nu numai ca lumea nu mai merge la vot sa-si piarda vremea cu acesti netrebnici
insa, daca bunul Dumnezeu ne va lumina capetele goale
poate mergem intr-o zi peste ei, acolo, in comisiile si comitetele lor triste
si ii aruncam exact unde le este locul
la WC-ul istoriei1824

Monday June 16th 2008, 11:56 am
Filed under: Uncategorized

pe 15 iunie 2008, adica ieri, aflat in mijlocul naturii, intre munti si Caraimani, intre vulpi si Lore aflu ca domnul primar al Municipiului Bucuresti va fi nimeni altul decat Sorin Oprescu. Si nu asta ma doare; ci faptul ca, in esenta, capitala va fi facuta cadou lui Ion Iliescu pe care-l consider un criminal ce trebuie judecat si condamnat la Haga.
lui Sorin Oprescu, laba trista a lui Iliescu - i se spune “doctorul fara doctorat” si, mai nou, “nulitate si incompetent”. inainte de a urca scarile Primariei Generale.
gasesc impardonabil ca, de ziua majoratului politic al relicvei comunist-bolsevica, mana sa dreapta sa-i fie pusa pe treptele (otrepele) primariei.
am fost/sunt/voi fi un luptator inflacarat al exceselor ideologice…poate de asta nu pot ierta indolenta, nepasarea si indecenta bucurestenilor de a-si pune primar un astfel de mahalagiu
1824 este numarul trenului lui Iliescu cu care isi aducea, in 15 iunie 1990, maimutele huilei sa omoare oameni pe strazi. lichele si derbedeii, golanii si intrusii au venit la Bucuresti sa omoare oameni la chemarea otreapei comuniste.
Cuplul Iliescu - Oprescu isi poate chema la Universitate, anual de 15 iunie, moldovenii, tiganii din Ferentari, inumanele de la Apaca, minerii care au mai ramas, pe Adrian Nastase, pe Hrebenciuc la o partida de pupaturi si sughituri, intr-o bataie generala.
de data acesta golanii adevarati - umiliti - vor sta acasa sa se uite la Realitatea. Golanii domnului Iliescu sunt ca el, iar Bucurestiul 1824 va fi pe masura bolsevicului.
Fericiti cei saraci cu duhul, sa enumar: CTP, Ciutacu, Gadea, Cristoiu, Stan, Tudor. ce face domniile voastre nu este jurnalism. este mistocarie si prostitutie.
domnule Gadea, telefonul de aseara era adresat invitatilor dumneavoastra….
cu astfel de specimene si cu 30 % dintre (imi venea sa scriu cetatenii bucuresteni insa masa diforma care a votat duminica nu poate fi compusa din cetateni) bucurestenii cu SUV-uri istoria noastra a luat sfarsit.Iliescu implineste la 15 iunie 18 ani.

Monday June 09th 2008, 8:02 am
Filed under: Uncategorized

din 15 iunie 1990, cand Piata Universitatii era umpluta pana la refuz de sangele si balele celor care se autointitulasera golani, sfidand astfel mitocania comunista, au trecut 18 ani.
anul acesta majoratul lui Iliescu va fi sarbatorit cum nu se poate mai bine.
pe 15 iunie 2008 (ca si pe 15 iunie 1990) Bucurestiul va redeveni fieful comunistilor, bolsevicilor, nepasatorilor, criminalilor, lasilor
peste cateva zile Oprescu - ultima sinapsa a comunistului, va deveni Primar de Bucuresti cu acte in regula.
nu pot sa uit acea zi in care Liiceanu (care nu este un preferat al meu) a scris a doua marturisire la adresa lichelelor iar mitocanul si criminalul Iliescu iese la rampa atacand autorul, spunand despre Liiceanu ca el si cei care au fost in piata Universitatii in 90 au fost lichele.
acest batran ramolit
acest personaj trist (si cu nepotii/nepotelele lui care continua sa perpetueze un sistem macabru)
acest ultim comunist din Europa
poate ar fi mai bine sa fie trimis prin DHL in Cuba
sa-si traiasca acolo ultimele clipe
ar fi ma bine decat intr-o inchisoare romaneasca
sperand ca acolo va ajungemonstri si oameni de rand

Wednesday June 04th 2008, 9:52 am
Filed under: Uncategorized

cand maestrul, maistrul, genialul, al doilea Hristos, Cristoiu, iti spune ca esti prost fii covins ca esti super destept.

acum cateva seri am avut suficienta voma in mine cat sa ma uit pret de 10 minute la cloaca de la antena 3.
ma simt jignit de acesti oameni. tocmai de aceea si scriu acum despre ei (niciodata nu as fi facut-o daca acesti oameni ar fi stiut ca si marlania are totusi un prag ultim)

se facea ca in studio erau urmatorii:

domnul (mirobolantul si fabulosul) Gadea - spaima femeilor de servciu - moderator intre ce trebuie sa zica dupa prompterul lui Felix si ce ii dicteaza bruma de constiinta pe care o mai are
maestrul si o margareta - Cristoiu (tyranozaurul rex al presei romanesti, amagita si aruncata in tufis)

un individ al carui prenume nu-l retin (si cred ca nimeni nu o face) Ciutacu - acest CTP + Turcescu + Voiculescu + Mihaela Radulescu. toate la un loc. un monument de intelepciune. Socrate s-ar fi sinucis a doua oara daca ar fi stat de vorba cu acest morman de plenitudine

a lipsit nelipsitul Tudor nu-mai-stiu-cum, specialist in kalashnikove dar si specialist in Basescu, om cu fler, destept, frumos, devreme acasa,
nu mai avea, pesemne, lipstick pentru buze.
oricum la ora aia Felix dormea,
il puteati invita si pe domnu’ Tudor.

printre invitati a mai fost si o domnita tacuta, plapanda, simpatica, antipatica.
invitatul lor, invitatul invitatior, showman-ul Antenei 3, el - Stan.
a fost si el acolo.

demens - alienatul - flamboaiantul domnu’ Stan si-a exagerat propria fiinta si se crede acum si interesant
ne putem imagina orice draga domnule, insa pana la urma sfarsim prin a fi ceea ce suntem
somnul ratiunii genereaza monstri, domnule Felix.
monstri dumitale fac rau unei intregi generatii.
ajutandu-l pe Iliescu si punandu-ti cainii sa-l apere inseamna ca dispretuiesti o intreaga tara
care
considera ca acest individ trebuie sa se duca acasa si sa se bucure de pensia lui de comunist1 iunie 2008

Sunday June 01st 2008, 7:57 am
Filed under: Uncategorized


1 iunie 2008
1 iunie 2008
1 iunie 2008

ziua cea mare. ziua copilului.
ziua alegerilor locale la romani.
mafiotii, golanii, sarlatanii, mizerabilii, curvele, femeile-barbat, bunicutele, domnisorii, proastele,
minerii,
javrele, pupincuristii, analfabetii, criminalii,

ne cer votul!
sa mergem carevasazica sa-i votam!


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.