ICR in lupta cu criticul de arta Antena 3

Thursday September 25th 2008, 8:03 am
Filed under: Uncategorized

dupa ce, mai zilele trecute, Senatul a decis cine va investiga activitatea ICR din ultimii trei ani
si anume
un economist,
un neurolog, un notar, un politehnist, un filolog ?i un inginer, condusi de marele comunist Paunescu, cantatorul trilurilor fasciste la adresa Ceausestilor si domnul Funar, fauritorul Clujului Primitiv,
iata ca, in acord cu tendinta regresiva de a spurca tot ce e de valoare, Antena 3, aceasta Ciocciolina a audiovizualului, isi emite si ea parerea, prin doamna moderator – blonda agresiva, un anume Iosif Buble, reporter tv, ziarist, teoretician media si curator la televiziunea comunistului Felix si inca un domn grasut, si cam atat. pe domnul vesnic invitat la trustul Conservator, analistul media-politic-militar-nu-mai-stiu-cum nu-l calculez. este o jignire.

nu sunt de acord cu toate proiectele pe care ICR-ul le-a demarat de-a lungul anilor insa sa ajunga aceasta institutie la mana lui Paunescu, Funar si a domnitei acelea foste prm-iste actualmente psd-iste este prea mult. este o sfidare a conditiei umane ca niste euglene monocelulare sa patrunda tainele unui demers cat se poate de decent si inteligent.
momentan, domnilor si Antena 3
ICR este singura institutie care vinde imaginea artei si culturii contemporane romanesti in lume
Nicolaescu NU o face
Radulescu NU o face
si nici Cristoiu si nici Gadea, si nici Badea
si nici marele poet necunoscut Paunescu
si nici marele compozitor Iorgulescu
si nici toate relicvele voastre comuniste care ne-au prabusit in mizerie
luati-va valorile voastre acasa si impuscati-va!
impreuna!

sunteti… degeaba!


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.