google pentru parlamentarii romani

Monday October 20th 2008, 3:18 pm
Filed under: Uncategorized

http://fwordmania.com/google.htmam primit asta de la un prieten

Thursday October 09th 2008, 8:16 pm
Filed under: Uncategorized

Criza subprime. O explicatie cu broscute
de Dan Popa Dan Popa’s Weblog

Intr-un satuc de campie, a venit un investitor american particular, insotit de asistentul lui. A batut la prima usa intalnita si i-a spus proprietarului: Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca imi aduci o broscuta, am sa iti dau pe ea 10 euro. Taranul a fugit repede in padurea din spatele casei si a luat o broscuta. I-a dat-o investitorului, si-a luat cei 10 euro si le-a spus vecinilor despre ce afacere a facut. A doua zi, fiecare taran s-a dus la investitor cu cate o broscuta, pe care a vandut-o cu 10 euro.

Dupa cateva zile, investitorul le-a spus satenilor: Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va platesc cate 20 de euro. Taranii au dat fuga in padure, au cules broscute si le-au predat pentru 20 de euro/bucata, investitorului. Dupa alte cateva zile, acesta s-a intors in SUA presat de afacerile de acolo, lasandu-l pe asistentul lui sa vina cu broscutele dupa cel mult o saptamana. Inainte de a pleca, le-a spus:” Dragii mei, sunt nevoit sa ma intorc urgent in State. Va promit insa ca la intoarcere am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata”. Si a plecat, in uralele satenilor fericiti de pleasca ce a dat peste ei. A doua zi, asistentul investitorului a adunat satenii si le-a spus: ”Fratilor, m-am gandit la o afacere pentru voi. Seful meu se va intoarce peste doua saptamani si va va plati cate 60 de euro/broscuta. Daca vreti, vi le vand eu inapoi pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60. Profitul vostru va fi frumusel. Ce spuneti?”

Satenii, s-au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei degraba. Au pus mana de la mana, s-au imprumutat pe la cunoscuti, pe la banci, care pe unde a putut, si au cumparat broscutele inapoi cu 35 de euro bucata. Asistentul investitorului a luat banii, a plecat in SUA, iar pe sateni nu i-a mai cautat nimeni, niciodata. Au ramas cu banii dati, cu imprumuturi scumpe la banci si fara sa detina niciun activ in plus fata de ceea ce aveau inaintea afacerii.

Aceasta este povestea crizei subprime, pe intelesul celor care nu au deprins cotloanele businessului bancar.ba pe-a matii

Monday October 06th 2008, 9:26 pm
Filed under: Uncategorized

Domnul Voiculescu, Profesor Emeritus al Universitatii din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Presedinte Fondator al Partidului Antena 1, parinte devotat scopurilor familiale, bunic, strabunic si militant anti-masina cu aburi de la Geneva, stranepotul lui Marcus Aurelius si fost luptator anticomunist de pe pozitii de comunist, prezinta in aceste zile pe scena bucuresteana trilogia “Du-te dracu ca pun cateii pe tine”.
Saptamana trecuta prima parte.
Saptamana trecuta a doua parte.
Saptamana trecuta a treia parte.
Procurorii coruptiei si, din cand in cand anticoruptilor, au sarit la beregata Emeritului in incercarea de-al prinde cu antenele-n sac. Eronat.
Cateii anticomunistului au sarit ca arsi la vederea masinilor cu girofar, mai ales ca acestea nu venisera sa-l duca la plimbare in parc ci sa-l salte la plimbare pe aleile din Jilava.
Intre doua spasme si trei parturi domnul Voiculescu a gasit ca e cuviincios sa strige dupa ajutor la CEDO, ca Presedintele-Presedinte ar fi pus “acei” procurori sa-i haituiasca sleahta de catei de prin deontologia jurnalistica romaneasca. plus familionul lui de Imparat.
Propun domnului Voiculescu sa se duca cu spasma dumnealui la PECO unde sigur cei de acolo vor fi mult mai incantati si sugestionati de iesirile sale ravisante.
Pana una alta, stimabile, esti parte a raciturii clocite de gainile lui Cristoiu si cele ale primei labute triste a lui Iliescu, domnul Nastase 1 milion de case.
In limbajul dumitale toate astea se rezuma la “hai sictir!”


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.