sintem romani stim sa ne distram

Saturday December 27th 2008, 12:39 am
Filed under: none

image-2008-11-1-5018429-41-serviciul-ambulanta.jpg

Zilele astea am vazut zapind pe canalele tv autohtone ca exista o emisiune intitulata “Sintem romani, stim sa ne distram”. Azi citesc un articol intr-un ziar: “Numarul solicitarilor la Serviciul de Ambulanta al Capitalei a crescut cu 20 la suta de Craciun, multi dintre bucuresteni avand suferinte digestive, coronariene, coma alcoolica sau tentative de suicid, in timp ce la SMURD a fost inregistrate multe accidente rutiere, potrivit medicilor.”
Bunul meu prieten S.M., chirurg la Spitalul de Urgenta Floreasca, a fost iar de garda de craciun. Asa e norocul lui. Ultima data a fost de revelion. Unul din cazurile grave ale noptii a fost un pacient din care a trebuit sa scoata 27 de sarmale.

Wow… sintem romani, deci stim sa ne distram… excelent.guvern de reprezentare proportionala

Wednesday December 24th 2008, 12:40 am
Filed under: none

174471.jpg

Am fost sufocat de imaginile de la televizor cu manelisti, detinatori de ferari, proprietari de limbaj de manivela, ideologi prafuiti. Wow… cind m-am uitat mai atent dedesubtul imaginii scria ministru, prim ministru, presedinte senat. Deci aia de ii detest eu sint de fapt ministri si isi reprezinta poporul de 30% prezent la vot. Din inima sper ca doar 30% sint reprezentati de acest guvern. Este rusinos sa rabdam dealerul de ferari pe post de ministrul sanatatii si o detestabila profesoara mediocra pe post de ministrul educatiei. Am uitat: la mediu este unul de vinde plajele de pe litoral, la ministerul economiei un primar ce nu a reusit sa conduca un oras, la cel al tineretului (inutil) o fosta miss ceva. Din nefericire asta este noul guvern (cu o majoritate substantiala in parlament, ceea ce ma ingrozeste).
Despre ideologi prafuiti si conservatori numai de bine. Ei conduc guverne.felicitari de parcare

Monday December 01st 2008, 10:50 pm
Filed under: none

18072008600.jpg

mari si grandioase felicitari celui care a pus la un loc blogul “Am parcat de-a-n pulea!!!”. uitati-va pe el si vedeti unde e civilizatia. dar nu stati degeaba. pozati si trimiteti. un alt loc unde sa trimiteti fotografii si filme cu smecherii de romania: http://www.realitatea.net/smecherderomania


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.