Justitie romaneasca…

Thursday February 26th 2009, 2:32 pm
Filed under: Uncategorized

La 80 de ani, a fost condamnat la un an de inchisoare cu executarea pedepsei pentru ca nu s-a supus unei hotarari judecatoresti prin care pierdea o parte din pamantul mostenit de la parinti. Batran si neputincios, mos Costica Dima a venit garbovit la vorbitorul Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, ajutat de un tanar detinut de la infirmeria institutiei. La 80 de ani, el este cel mai batran “chirias” al puscariei si este pedepsit pentru ca a smuls doi tarusi si a calcat in picioare trei movilite (romanialibera.ro)

vs.

Procesul lui Adrian Nastase privind fondurile pentru campania din 2004 a fost amanat pentru data de 24 martie. Sosit la instanta Curtii Supreme, el a acuzat din nou ca dosarul “Trofeul calitatii in constructii” este o ticalosie semnata de Traian Basescu si Daniel Morar. Totodata, Nastase a precizat ca sunt citati nu mai putin de 972 de martori, care ar intinde procesul pe circa noua-zece ani.
In dosarul “Trofeul calitatii in constructii”, fostul premier este acuzat de spalare de bani si primire de foloase necuvenite. Joi, la Curtea Suprema, Adrian Nastase a facut la randul sau mai multe acuzatii la adresa presedintelui tarii si a sefului DNA, Daniel Morar. (hotnews.ro)

in fotografia din dreapta avem justitia romana in starea ei idioata, perversa, neputincioasa, perfida, fatarnica, cretina, lasa
in fotografia din stanga avem justitia romana in starea ei naturala, originara, originala, primitiva, pentru care platim cu totiidin ce se intretine o familie de infractori rromi?

Wednesday February 11th 2009, 7:00 pm
Filed under: Uncategorized

peste tot, peste toate, peste capitala si peste ce a mai ramas din tara si peste Italia, troneaza mafia (nici macar una stilata, ci una mediocra si analfabeta) a tiganilor care fac legea.
domnul abia-numit ministru de interne, Dan Nica, dixit: “obiectivul meu este sa strang hotii de pe strada”.
la asa un ideal domnului ministru ii raman cateva variante.
cu cat mai putine cu atat le pricepe mai repede:

1. strange hotii si ii baga in Guvern, daca mai este loc
2. strange hotii si ii baga in PSD, crescand astfel numarul celor ce cotizeaza si nici partidul nu se dezice.

doua variante mari si, de ce nu, late de a scapa de infractori

in categoria hotilor de pe strada nu intra
Adrian Nastase,
Miron Mitrea,
Hrebenciuc,
Videanu,
Pogea,
and stuff

tragedia este ca nu intra nici macar tiganii care, in masina 4×4x4×4, fac legea atat pe strazi cat si in cartierele centrale in care acestia vietuiesc.
intrebarea ramane: cu ce se intretine o astfel de haita de tigani, violenta si ucigasa?
nu am vazut niciun astfel de escroc bagat la puscarie, ba mai mult am asistat nu o data la scene violente in care acestia erau protagonisti alaturi de militienii care ar fi trebuit sa-i impuste.
aceste specimene platesc impozite, domnule strangator de infractori?
aceste specimene cunosc alfabetul ca sa poata purcede la a avea carnet de conducere, domnule ministru?

nu!

asta imi aminteste de cazul militistului de la “directia carnet conducere prin efractie” de la Arges, care in loc sa fie mazilit si bagat in puscarie pentru toata viata pentru acuzatia de
omor
favorizarea infractorilor
etc.

sta prin tribunale incercand sa-si justifice crimele
bagati astfel de infractori la puscarie pe viata si dupa aceea iesiti in presa, domnule Nica, si dixit.miss lesby PDL

Monday February 09th 2009, 7:50 pm
Filed under: Uncategorized

Festivalul National al Lesbienelor (?!) programat sa aiba loc la Cluj undeva saptamana asta s-a anulat din cauza presupuselor presiuni care ar fi avut loc asupra organizatorilor din partea….domnului deputat PDL Mircia Giurgiu
Propun domnului contra-organizator de festivaluri ale lesbienelor nationale si nationaliste sa organizeze domnia sa un mars al normalitatii in politica romaneasca. Asta ca sa impiedice o contramanifestare organizata de poporul roman sub egida “lupta impotriva normalitatii in politica. stop jafurilor”.
Domnul deputat este siderat ca astfel de exprimari libere sunt o atingere adusa bunei-cuviinte si pot aduce chiar atingere bunei cresteri a copiilor domniei sale. copii crescuti in cel mai inalt si responsabil simt-civic. Peste cativa ani, cand copii domnului fost-deputat vor fi fost mari deja, vom citi cu admiratie despre ei cum au omorat oameni pe strazi, ucis prieteni prin cluburi sau, de ce nu, prinsi de militia clujeana la impartit de hasis prin oras.
pana una alta insa, domnul deputat este fermn convis ca o astfel de izbucnire a lesbienelor ultranationaliste ar putea sa-i afecteze dumnealui imaginea de ales al neamului.

sper ca in curand sa fie organizat, la Cluj sau aiurea, un mars al neamului romanesc. sa iesim cu totii in strada si sa luptam impotriva “normalitatii din politica damboviteana”. sa trecem la represalii impotriva tuturor celor care apar la tv pe post de euglene, moralisti, bigoti si alte specii, ce cu o mana fura si cu alta isi fac cruce
un astfel de puseu de fariseism imi este rar dat sa vad
iar o astfel de greata ma apuca rareori
“marsul tacerii” ar trebui organizat, domnule Giurgiu, ca un gest de inalta demnitate dupa ce toate scarnaviile din politica romaneasca vor fi disparut.
atunci, intr-adevar, am avea un motiv sa tacem!
pana atunci, shut up!
iar pe copii dumitale du-i la tara, in natura….


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.