mirarea unui incompetent

Monday March 09th 2009, 9:47 pm
Filed under: none

paleologu1.jpg

ministrul culturii t. paleologu este intruchiparea incompetentei la rangul cel mai inalt. si se mira tot timpul ca este criticat. sigur, aroganta clasica a burghezului care nu a urcat in viata lui in tramvai si caraia pritenii (citez): “ii spun Toader. Desigur, cu acel r specific Paleologilor, un r frantuzit.”
de la exprimarile tip “pleasca” care il dezonoreaza la semnaturile puse ilegal pe documente ulterior anulate, numirea unor incompetenti clasici in pozitii cheie in minister, organizarea de consultari false la care nu discuta si doar afiseaza, sint sigur ca mai sint si mai urmeaza.
de curind am vazut si un raport al unei intilniri cu operatorii culturali. este de un caraghios teribil. sa nu cunosti legislatia, tu care esti pus sa veghezi repectarea ei este ceva de neinchipuit. cred ca o reclamatie la dna nu ar strica.
sper doar ca specialistul in moda sa il sfatuiasca de bine: e foarte in trend acum sa demisionezi cind esti incompetent.


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.