moldovenii si ardelenii

Friday April 17th 2009, 12:53 pm
Filed under: Uncategorized

unde incap cei 1 milion de (deja!) cetateni moldoveni care vor primi intr-un viitor oarecare cetatenia romana?
un posibil raspuns ar fi: in bandele de infractori care jecmanesc sau omoara pe capete cetatenii romani.
un alt raspuns probabil ar fi: in grupurile umane care se ocupa cu contrabanda de tigari sau droguri.
un alt raspuns ar fi: pe strazile Brasovului si in fata bancomatelor din marile orase, oricand “dispuse” sa devina tinte ale cetatenilor moldoveni

sa pastram proportiile.

am umplut deja Europa cu infractorii de drept comun de cetatenie r(r)omana
asta este exact ce ne lipsea. o infuzie de infractori de peste Prut.
la urma urmei, culeg ce au semanat. Voronin – acest Burebista nealtoit – este rezultatul viziunilor cetatenilor moldoveni. care l-au votat in trecut si acum asisderea.
volksgeist-ul moldovean trebuie sa ajunga la maturitatea sa.zi de post si vot

Wednesday April 15th 2009, 6:03 pm
Filed under: Uncategorized

Noua deputati PDL propun ca alegerile locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale sa se desfasoare intr-o zi lucratoare, marti sau miercuri, care nu este asezata langa zile libere de drept sau partial lucratoare.

Potrivit initiativei legislative a PD-L, ziua alegerilor ar deveni zi libera pentru toti cetatenii care participa la vot, dar este platita de angajator in regim de zi lucratoare obisnuita.
Cei care nu doresc sa-si exprime votul isi vor desfasura activitatea in mod obisnuit, prevede initiativa PD-L.
Angajatul isi va justifica ziua libera primita prin prezentarea cartii de identitate, pasaportului sau buletinului de identitate, stampilate cu VOTAT si cu semnatura presedintelui sectiei de votare.
Aceste prevederi se aplica si studentilor, care isi vor motiva absentele din ziua votului in aceleasi conditii ca angajatii.
Democrat-liberalii considera ca, prin stabilirea zilei de vot in zi nelucratoare, “o mare parte din cetateni au trecut votul in planul secund fata de alte preocupari. De cele mai mute ori, momentul electoral de duminica a fost inlocuit cu activitati de zi libera obisnuita. Pentru a evita probleme precum cele expuse, credem ca fixarea momentului votului intr-o zi lucratoare de la mijlocul saptamanii va face posibila o prezenta mai buna a cetatenilor la vot”, se spune in motivarea initiativei.

Poate ne propun, tot printr-o lege, si pe cine sa votam.
Primul pe lista ar fi Zeus urmat la minima distanta de preferatul oligarhilor de mahala, domnu’ Costel.
Si, in caz ca Patriarhul le da voie, poate votam chiar vinerea, in zi de post, ca sa uitam de foame.sa curga sampania

Tuesday April 07th 2009, 6:36 pm
Filed under: Uncategorized

nu sunt un nationalist. nici macar nu imi iubesc tara.
nu vreau sa ne unim cu Republica Moldova.
dar sper ca lor sa le iasa mai bine decat ne-a iesit noua acum 20 de ani.filantropia si dumnezeirea se pupa pe gura

Monday April 06th 2009, 2:01 pm
Filed under: Uncategorized

adevarata provocare a societatii romanesti este lupta impotriva preotimii ortodoxe, singura vinovata de dezastru moral al tarii.
dupa ce am vazut duminica la stiri slujbele habotnicilor care luau apararea infractorului Becali in altar am constientizat ca “acesti otravitori ai vietii si otraviti ei insisi”, preotii, trebuie sa fie luati la puricat de catre autoritatile statului. nu am pretentia ca un neam de falsi credinciosi, farisei si mitocani sa mearga in altar sa-l apuce de sutana pe un preot care se erijeaza in judecator.
dar am pretentia ca STATUL roman sa actioneze cu vehementa atunci cand un astfel de preot se angajeaza intr-un astfel de derapaj.
destul cu Biserica!
destul cu preotii sai!
singurul vinovat al primitivismului moral al acestor zile este Biserica si preotii sai. ei continua sa tina progresul in loc. ei sunt responsabili de mizeria umana in care am ajuns. mlastina existentei noastre, deruta credintelor noastre, primitivismul moral al romanilor se datoreaza acestei institutii care propovaduieste violenta, ideile limitate in detrimentul libertatii.
intorceti-va la Dumnezeul vostru si intrebati-L daca va mai rabda!

logica acestor farisei functioneaza cam asa:

un infractor, daca are copii, mama pensionara si construieste biserici este, din oficiu, nevinovat.
exista o singura instanta care hotaraste cine si daca este vinovat: propria noastra constiinta. si dincolo de asta, exista Dumnezeu.
dar Dumnezeul acestor preoti este altul.
este Dumnezeul intereselor financiare, a banilor si a manipularii gloatelor imbecile si incapabile sa se trezeasca din nestiinta.
iar ceea ce face Biserica romana este sa speculeze prostia “credinciosilor” sai.
niciun preot nu are interesul de a trezi gloatele.un spectacol grobian

Friday April 03rd 2009, 11:36 am
Filed under: Uncategorized

arestarea lui George Becali - Gigi pentru telespectatorii ProTv si OTV - a starnit in randul infractorilor de rand o dulce emotie. aseara, dupa anuntul fulger ca latifundiarul (in fapt, un ieftin bisnitar de terenuri) a fost inchis in lagarele de concentrare ale Militiei Bucuresti sute de infractori - tigani, rromi si romani - s-au adunat la poarta Raiului. de acolo, sleahta de nevrotici a inceput sa tipe “Free Gigi”.
Militia Romana nu s-a dezis si, in loc sa-i aresteze pe toti cei prezenti acolo (toti infractori cu diverse delicte) le-a permis sa-si strige neputinta.
Un spectacol grotesc, in care rolul principal l-a avut “societatea civila” romaneasca. pentru ca in final despre asta este vorba. despre mobilizarea infractorilor in apararea unui alt infractor. de cate ori in existenta noastra post-decembrista s-a intamplat ca oamenii decenti sa iasa in strada sa-si strige nemultumirile. aproape niciodata. in schimb, asistam zi de zi la sarada grosolana a unor infractori care apar in mass-media pe post de formatori de opinii. si atunci, spectacolul pervers, neputincios, macabru de aseara nu mai mira pesemne.
este grav si trist ca astfel de evenimente se petrec intr-o tara care se doreste a fi libera si democratica. iesirile acestor infactori nu tin de un simt civic, liber exprimat si democratic. ele tin de neputinta unui stat, indiferent, de a avea grija de cetatenii sai.
si in loc sa lasam justitia schioapa, oarba si senila sa-si faca treaba asistam la show-ul mediatic al unui trist personaj.
rolul acestui specimen in istorie este zero. sa-l lasam in pace sa-si zbiere cantecul lebedei.infractori cu girofar

Wednesday April 01st 2009, 4:09 pm
Filed under: Uncategorized

se ia declaratia presedintelui Basescu:
“Unde-i crima lui Popoviciu? Că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? Este o crimă? Se pare că asta e abordarea publică şi cred că e foarte greşită. Problema, dacă există, înţeleg că este în zona legalităţii transferului terenului. Dar de aici până la a blama o investiţie de asemenea dimensiuni este o eroare”
si se traduce in: orice infractor care investeste banii murdari in Romania este absolvit din oficiu de orice fel de raspundere penala.
si asta este cat se poate de adevarat.
seara de seara la tv vedem infractori, smecheri si oameni demni de toata mila, predicand morala si invitand publicul sa li se alature la dezvoltarea Romaniei.
nu vreau o Romanie murdarita de banii acestor vipere

aceasta este varianta oferita de Presedinte unei bune functionari a justitiei.
am decis acum cateva zile sa blamez si sa sfidez orice fel de coloana oficiala gandindu-ma la sleahta de infractori de la “doi s-un sfert” care faceau partie pe sosele patriei in masini cu girofar

masinile cu girofar ascund cel putin un infractor care se plimba nestingherit pe strazile tarii

PS: Creierul lui Lenin a fost scos înainte de îmbălsămarea trupului său. Guvernul sovietic l-a însărcinat pe cunoscutul neurochirurg german Oskar Vogt să studieze creierul lui Lenin şi să localizeze zona precisă a celulelor creierului care erau responsabile de geniu. Institutul Creierului a fost creat în Moscova pentru acest scop. Vogt a publicat o lucrare despre creier, în 1929, în care raporta că unii neuroni piramidali din al treilea strat al cortexului cerebral al lui Lenin erau foarte mari. Totuşi, legătura dintre aceştia şi genialitate a fost contestată. Munca lui Vogt a fost considerată de către sovietici ca fiind nesatisfăcătoare. Alte cercetări au fost făcute după aceea de o echipă sovietică, dar rezultatele muncii pe creierul lui Lenin nu au mai fost făcute publice.
PS1: la cat de saraci suntem cu duhul ma gandesc sa facem si noi la fel dupa ce Basescu, Iliescu, Nastase si alte astfel de figuri nu vor mai fi, intrebandu-ne, ce anume din creierul lor a fost in exces sau ce anume din creierul nostru este in minus


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.