Nastase&Nasul feat. tonomatele

Wednesday March 19th 2008, 10:56 am
Filed under: Uncategorized

Adrian Nastase – aceasta Fata Morgana a politicii romanesti, virgina poporului si spaima coruptilor, ne declara ca un ministru nu este ca orice cetatean. Asa ne trebuie daca am permis ca astfel de personaje sa intre in politica.
Imi amintesc de o zicala a unei doamne (intervievate de o televiziune), foarte suparata pe politicienii nostri care spunea: politicienii sunt ca porumbeii, cand sunt jos iti mananca din palma, cand sunt sus se caca in capul tau.
Cam asa si cu domnul Nastase – cel mai inteligent, firav, moralist politician pe care il avem. Domnul Nastase, cel cu doua Romanii (a lui si a noastra) recidiveaza acum cu doua specii de bipezi: el – ministrul, prim-ministrul, Omul Adrian Nastase si noi – poporul.
Domnule Moralist,
poporul face ministrul. Si, mai rar, ministrul face poporul. Insa dumneata ai reusit performanta de a ne face (de bani, de termopane, de Muzee, de matusi etc.) timp de 4 ani.

In alta ordine de idei – dar pe aceesi panta descendenta mai exista un tip de politician. Exceptandu-l pe Moralist mai exista si politicianul numit Nasul, termen inventat si folosit de toparlanii masochisti inspirati din filmele despre Mafie. Semianalfabetii, nestiind sa citeasca (filmele subtitrate), au inteles ce-au vrut (din imaginile filmelor subtitrate) si si-au construit o lume imaginara (care sa semene cat mai mult cu Personajul central din imaginile filmelor subtitrate.)
Asa au aparut tot felul de Nasi, fanarioti, boieri, Profesori, Baroni.
Pe fond, discutam despre o sleahta de semidocti, cretini pe ici pe colo, neacomodati si nefamiliarizati cu averile facute in urma jafurilor prelungite
Unii Nasi si-au construit imperii mediatice care sa-i poata reda, chiar si noaptea tarziu, parturile lor comuniste.
Un astfel de personaj este si Felix sau PresedintelePartiduluiConservator cum il numesc lingaii sai antenisti, cunoscut ca unul dintre cei mai necunoscuti oameni politici.
Cel mai cunoscut necunoscut politician a reusit performanta de a narui CNSAS. nu pentru ca o Romanie intrega nu ar sti ca este sugaciul sistemului comunist ci pentru ca, dupa el, Marele El, vor urma si altii. si unde s-a dus El?
Felix s-a dus la Curte. la acea curte – curtea constitutionala neconstitutionala – care urma la rand in deconspirarea comunoizilor post-optzecisti.
si ce a facut Curtea Constitutionala Neconstitutionala?
i-a dat castig de cauza nu lui Felix. ci sistemului.
sistemului obladuit timp de 18 ani de Iliescu.
adevaratul depozitar al comunismului, adevarata relicva a unui sistem bolnav, adevaratul beneficiar al distrugerii claselor muncitoare.

tot acest sistem corupt, manjit este aparat de tonomatele cu euro de care vorbea Presedintele – el insusi unul dintre fauritorii acestui sistem. Aceste tonomate exista.
daca nu ma credeti, deschideti televizorul.
deschideti la Antena 3
deschideti la Realitatea Tv
deschideti la Antena 2
deschideti la Antena 1
deschideti la PROTV, PrimaTv, National…

si inchideti apoi. nu cred ca un om integru ar putea vreodata auzi pana la capat ce au de spus aceste tonomate manjite, pline de venin si distruse de propria lor neputinta
ce fac acesti indivizi nu se numeste presa – oricat de binevoitori ar fi.
se numeste mahala
se numeste prostitutie
presa in niciun caz.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.