Mi-am pus Busuioc in creier

Thursday March 13th 2008, 10:15 pm
Filed under: none

Costel Busuioc este pe toate ecranele patriei. In direct, in indirect, cintind, pupind oameni, vorbind cu politicieni, exprimind pareri, premiat de ministrul culturii vii. “Marele” roman salvator de manelisti spanioli este nelipsit de doua zile din ziare, de la radio, de pe televizoare. Acum putem spune ca noi sintem dulci si scumpi, ca nu furam, ca nu dam in cap, ca sintem plini de talente si ca am dat o mare valoare – in lipsa de un laureat de Nobel merge si Busuioc.
Pe celelalte canale cel mai importat tenor al nostru Bogdan Mihai este balacarit de zor de catre toata lumea pe motiv ca a aparut in cluburile gay ale capitalei. Adica: oricit de valoros ai fi nu conteaza – tara te vrea prost si heterosexual.
Asta e. Mai avem pina la Nobel. Ne multumim cu scene in aer liber la Madrid unde o sa cinte Busuoc si nu nenorocirea aia de homosexual apreciat de specialistii in ale operei. Ala nu e bun.

P.S. Felicitari Bogdan…


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.