despre Rusinea de a fi Militian, Prim-ministru, Sotie de Prim-Ministru si Manelista Criminala

Sunday March 30th 2008, 10:12 am
Filed under: Uncategorized

Priviti cu atentie acest clip:

mai priviti-l o data. inca o data. si inca o data.

Priviti-l pana intelegeti adevaratul sens al imaginilor: aici s-a ajuns.
cu Nepasarea, Incompetenta, Golania, Mizeria, Snobismul, Slugarnicia si Pupincurismul
Pentru ca pe Kisselleff trebuia sa treaca Marele Prim-Ministru, Salvatorul Poporului, Omul care alaturi de Patriciu, salveaza Liberalismul Romanesc, Omul cu Sotie (care-si cheama acasa Militienii sa-i faca Poze Toapei)…un Om este lasat de moara.
Un om moare pentru ca un Mitocan cu Papion are nevoie de coloana oficiala pentru a-si infrange frustrarile lui de Manechin.

Care este diferenta dintre primul-ministru al unei tari si oricare alt cetatean?
Daca as intreba pe doamna, pardon domnul Nastase, mi-ar spune ca un ministru nu este ca oricare alt om. Este deasupra tuturor. Nastase mi-ar spune ca este de-a dreapta Domnului, este Omul Ideal – el, Adrian Nastase.
Domnul si cu doamna Tariceanu – Snobismul si Topenia la ea (si la ei) acasa – ar spune ca e mare lucru sa fii ieri manechin si gospodina, si azi prim-ministru si sotiedeprimministru.

autoarea accidentului in care tanara Fiinta Umana si-a pierdut viata este o anumita doamna Straus. Mare admiratoare de AUDI (masina golanilor si manelistilor ce trebuie urgent impuscati!) aceasta Strauss a manelelor, are o firma, Midocar, care se ocupa cu nu stiu ce afaceri automobilistice si are legaturi cu SOCIALDEMOCRATIA si, bineinteles, LIBERALISMUL.
probabil ca pe aceasta doamna o vom vedea tot acolo unde este si o alta voduleasa, sotie si ea de Brontozaur comunist, Doamna Marelui Poet Paunescu – sugaciul sistemului comunist, actualmente Demnitar al Statului Post-Comunist.
Ascultati ce emite aceasta manelista, intre timp si criminala. Cu ce aroganta vorbeste dobitoaca. Ce plina de propria-i mizerie sufleteasca este acesta fiinta inumana. Poate fi definita acesta creatura ca facand parte din regnul animal? Nu!

in final,
am un link pentru domnul de la Interne, al carui nume nu-l retine nimeni (casatorit si el cu o Mare Doamna) cu alt exemplu cu Militieni in actiune
Luati domnule ministru
si va amuzati
Sunteti Capul lor:
http://www.youtube.com/watch?v=sAdaK3o7SGk


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.