Este posibil ca un partid cu 1-2% in sondaje sa fie la putere?

Thursday April 17th 2008, 10:12 am
Filed under: Uncategorized

daca te numesti Partidul Cadrelor si detii o haita de pupincuristi care sunt oricand gata sa sara la gatul dusmanilor PC, atunci raspunsul este pozitiv. da. se poate ca un partid cu nici 2% incredere sa conduca fraiele unei democratii penibile.
Partidul Conservator a semnat zilele trecute un acord prenuptial cu fratele sau in ideologie, Partidul Social-Democrat, victima a lui Ion Iliescu. Contractul semnat de Trustul Voiculescu si Mircea Geoana specifica ca niciun partid semnatar nu intra la guvernare singur. Adica, in caz ca PSD castiga alegerile (PC nu le poate castiga niciodata) partenerii comunisti sunt automat bagati si ei la guvernare.
Insa pe Psd-isti nu-i intereseaza defel oamenii din PC.
Psd-istii sunt interesati de lingaii si pupincuristii de la Antene.
Automatele acelea care zbiara seara de seara dupa cum le dicteaza cei care le-au bagat bancnotele.
Cu cele mai multe dintre pozitiile Presedintelui nu sunt de acord, insa cu afirmatia domniei sale cum ca antenistii sunt niste tonomate, sunt perfect de acord.

PS: chiar si pentru domniile voastre, domnilor Stan si, bineinteles, Gadea, Traian Basescu este P.R.E.S.E.D.I.N.T.E.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.