guvern de reprezentare proportionala

Wednesday December 24th 2008, 12:40 am
Filed under: none

174471.jpg

Am fost sufocat de imaginile de la televizor cu manelisti, detinatori de ferari, proprietari de limbaj de manivela, ideologi prafuiti. Wow… cind m-am uitat mai atent dedesubtul imaginii scria ministru, prim ministru, presedinte senat. Deci aia de ii detest eu sint de fapt ministri si isi reprezinta poporul de 30% prezent la vot. Din inima sper ca doar 30% sint reprezentati de acest guvern. Este rusinos sa rabdam dealerul de ferari pe post de ministrul sanatatii si o detestabila profesoara mediocra pe post de ministrul educatiei. Am uitat: la mediu este unul de vinde plajele de pe litoral, la ministerul economiei un primar ce nu a reusit sa conduca un oras, la cel al tineretului (inutil) o fosta miss ceva. Din nefericire asta este noul guvern (cu o majoritate substantiala in parlament, ceea ce ma ingrozeste).
Despre ideologi prafuiti si conservatori numai de bine. Ei conduc guverne.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.