infractori cu girofar

Wednesday April 01st 2009, 4:09 pm
Filed under: Uncategorized

se ia declaratia presedintelui Basescu:
“Unde-i crima lui Popoviciu? Că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? Este o crimă? Se pare că asta e abordarea publică şi cred că e foarte greşită. Problema, dacă există, înţeleg că este în zona legalităţii transferului terenului. Dar de aici până la a blama o investiţie de asemenea dimensiuni este o eroare”
si se traduce in: orice infractor care investeste banii murdari in Romania este absolvit din oficiu de orice fel de raspundere penala.
si asta este cat se poate de adevarat.
seara de seara la tv vedem infractori, smecheri si oameni demni de toata mila, predicand morala si invitand publicul sa li se alature la dezvoltarea Romaniei.
nu vreau o Romanie murdarita de banii acestor vipere

aceasta este varianta oferita de Presedinte unei bune functionari a justitiei.
am decis acum cateva zile sa blamez si sa sfidez orice fel de coloana oficiala gandindu-ma la sleahta de infractori de la “doi s-un sfert” care faceau partie pe sosele patriei in masini cu girofar

masinile cu girofar ascund cel putin un infractor care se plimba nestingherit pe strazile tarii

PS: Creierul lui Lenin a fost scos înainte de îmbălsămarea trupului său. Guvernul sovietic l-a însărcinat pe cunoscutul neurochirurg german Oskar Vogt să studieze creierul lui Lenin şi să localizeze zona precisă a celulelor creierului care erau responsabile de geniu. Institutul Creierului a fost creat în Moscova pentru acest scop. Vogt a publicat o lucrare despre creier, în 1929, în care raporta că unii neuroni piramidali din al treilea strat al cortexului cerebral al lui Lenin erau foarte mari. Totuşi, legătura dintre aceştia şi genialitate a fost contestată. Munca lui Vogt a fost considerată de către sovietici ca fiind nesatisfăcătoare. Alte cercetări au fost făcute după aceea de o echipă sovietică, dar rezultatele muncii pe creierul lui Lenin nu au mai fost făcute publice.
PS1: la cat de saraci suntem cu duhul ma gandesc sa facem si noi la fel dupa ce Basescu, Iliescu, Nastase si alte astfel de figuri nu vor mai fi, intrebandu-ne, ce anume din creierul lor a fost in exces sau ce anume din creierul nostru este in minus


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.