filantropia si dumnezeirea se pupa pe gura

Monday April 06th 2009, 2:01 pm
Filed under: Uncategorized

adevarata provocare a societatii romanesti este lupta impotriva preotimii ortodoxe, singura vinovata de dezastru moral al tarii.
dupa ce am vazut duminica la stiri slujbele habotnicilor care luau apararea infractorului Becali in altar am constientizat ca “acesti otravitori ai vietii si otraviti ei insisi”, preotii, trebuie sa fie luati la puricat de catre autoritatile statului. nu am pretentia ca un neam de falsi credinciosi, farisei si mitocani sa mearga in altar sa-l apuce de sutana pe un preot care se erijeaza in judecator.
dar am pretentia ca STATUL roman sa actioneze cu vehementa atunci cand un astfel de preot se angajeaza intr-un astfel de derapaj.
destul cu Biserica!
destul cu preotii sai!
singurul vinovat al primitivismului moral al acestor zile este Biserica si preotii sai. ei continua sa tina progresul in loc. ei sunt responsabili de mizeria umana in care am ajuns. mlastina existentei noastre, deruta credintelor noastre, primitivismul moral al romanilor se datoreaza acestei institutii care propovaduieste violenta, ideile limitate in detrimentul libertatii.
intorceti-va la Dumnezeul vostru si intrebati-L daca va mai rabda!

logica acestor farisei functioneaza cam asa:

un infractor, daca are copii, mama pensionara si construieste biserici este, din oficiu, nevinovat.
exista o singura instanta care hotaraste cine si daca este vinovat: propria noastra constiinta. si dincolo de asta, exista Dumnezeu.
dar Dumnezeul acestor preoti este altul.
este Dumnezeul intereselor financiare, a banilor si a manipularii gloatelor imbecile si incapabile sa se trezeasca din nestiinta.
iar ceea ce face Biserica romana este sa speculeze prostia “credinciosilor” sai.
niciun preot nu are interesul de a trezi gloatele.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.