lectie de demnitate

Wednesday March 07th 2007, 4:33 am
Filed under: Uncategorized

Deputatul Mona Musca a anuntat, miercuri, ca renunta la mandatul de parlamentar si la calitatea de membru al Partidului Liberal Democrat. Aceasta decizie vine dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a confirmat, marti, verdictul de politie politica pe care Colegiul CNSAS i l-a dat Monei Musca in septembrie 2006.
“Prezenta si munca mea in Parlamentul Romaniei, in actualul context creat in jurul persoanei mele, nu ar mai fi nici pe departe atat de eficiente cum au fost pana acum. Nu as mai putea sa-i reprezint la fel de bine pe cei care m-au trimis in Parlament” – si-a justificat Mona Musca decizia.
Daca as mai ramane acum in Parlament as face-o doar pentru mine, insa eu nu am facut politica doar pentru interesele personale. Nu am facut politica pentru mine, ci pentru a consolida democratia in Romania si mai ales pentru oamenii din aceasta tara” – a afirmat Mona Musca, intr-o declaratie de presa transmisa in direct de televiziunile romanesti de stiri.
“Al doilea motiv pentru care demisionez este de a nu-i legitima pe cei care ar avea motive sa nu ramana in aceasta institutie numita Parlament”
– a adaugat Mona Musca.
In schimb felix, felix motanul, conduce comisia de anchetare a presedintelui Romaniei.
Pentru slugile sale de la antene Felix este “domnul” Voiculescu, iar Presedintele Romaniei este simplu Basescu.
mama ei de politica. o curva. si politicienii ei……


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.