Virginitatea ca devianta

Saturday February 03rd 2007, 9:41 pm
Filed under: none

Simbata am fost scos din apartamentul meu ce tine loc de turn de fildes sub amenintarea ca nu o sa mai primesc nici un telefon. Impins cu forta am intrat in locul de pierzanie determinat de amicii mei drept punct final.
Sexul urban este un nou concept printre analistii intimplarilor dintre trupuri goale. Urbanismul a transformat radical pina si modul de vinatoare sexuala. Amsterdamul nu te imbie la agatat, iti ofera un fel de coca-cola sexuala la vitrina, iar Parisul iti da pina si locul de actiune. Pe aici lucrurile sint un pic diferite. Plimbarea prin orasul de la picioarele noastre poate duce intre picioarele sexistilor de week-end.
Plimbarea prin barurile din downtown ma prabuseste apoteotic intr-un sex-biliard. Stiu ca nu ati mai auzit de asa ceva. Nici eu. Dar amicii mei auzisera. Citeva sexoase blonde cu pantaloni sau fuste super sub buci joaca biliard la vederea unor agasanti privitori plini de importanta si, evident, bani. Balanganeala atitâtoarele perechi de bombeuri si a revarsatoarelor sutiene care stau a declansa o noua Hiroshima, duce la inevitabila plimbare cu Mercedesul pina la cel mai apropiat pat ferit de privirile indiscrete care ar putea transmite mesaje subliminale posesoarele perechii verighetei de la mina costumelor Armani.
Discutie despre inter-course intre mine si o juna plina de extrapolate sentimente de frustrare. “Virginitatea este o mare virtute. Barbatul va respecta mai mult sotia neinceputa, ca pe un cadou.” Ya, right! Apoi regulatul va deveni obicei, obiceiul va duce la ceea ce oricum s-ar fi intimplat si o va reintoarce la sarmalele din farfurie. Acelasi personaj: “Si este mai interesant sa refuzi pe motiv de virginitate. Asa devii mai interesanta si mult mai dorita.” Ca victima a unui viol, eventual. Sa ne intelegem: gindurile mele nu erau vocale. Nu de alta dar toate elementele de mai sus erau pazite strasnic de niste baieti cu mult aur si o dorinta de bataie ce o puteai citi in ochii lor mai abitir ca pe o carte – obiect de care nu auzisera niciodata.
Una bucata blonda conforma cu descrierea de mai sus: ”Asculta, treaba e asa: virginitatea este o povara. Daca fac sex anal sau oral ma judeca ca astea sint deviante. Devianta e aia de se mitiie ca deschiderea o face numai cu inel. Dupa ce ca e urita mai face si figuri”.
Virginitatea ca devianta. Super cool!
Cind ajung acasa imi iau o pastila de somn pina luni ca nu se stie ce naiba le mai trece prin cap astora si mai aflu alte alea.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.