Naziste exercitii de imagine

Friday August 03rd 2007, 1:13 am
Filed under: none

04112712.jpg

Patriarhul a trecut in nefiinta. Dumnezeu sa il odihneasca pe cel adormit intru’ Domnu’.
La ceremonia inmormintarii am vazut mai multe exercitii de imagine decit in toti acesti ani.
Dar am vazut ceva mult mai infricosator. In primul rind cu steaguri si insemne statea miscarea “Noua Dreapta”.
“Noua dreapta”, cei care afiseaza insemne neofasciste, cei care au batut zdravan cu un an in urma homosexualii, cei care au supus oprobiului public femeile care au savirsit avort, cei care au pus in mina copiilor de citiva afise de neinteles pentru ei si marcindu-i iremediabil (”Eu nu sint victima avortului”), cei care aduc osanale legionarilor si faptelor lor, cei care numesc aderarea la Uniunea Europeana “anexarea Romaniei de catre aceasta structura suprastatala artificiala”(citat de pe siteul miscarii), cei care indeamna la violenta impotriva minoritatilor de orice fel, cei care au modificat steagul UE punind secera si ciocanul in centru stelelor, cei care militeaza impotriva aderarii Turciei la UE din considerente religioase, cei care marsaluiesc in stil nazist imbracati in uniforme…
Intr-o societate normala ar fi fost scosi in afara legii. La noi sint in primele rinduri din teama politicienilor de a reactiona. Sigur, nu ma mira, dat fiind simpatia multor inalte fete bisericesti pentru miscarea legionara, in tineretea lor.
Ma ingrozesc, ma cutremur…
Tot in zilele acestea am vazut puterea de stat in stat a bisericii, inchistarea si secretomania ei, lipsa de transparenta. Nici macar membrii sinodului care vor vota noul patriarh nu au dorit sa il dezvaluie. Normal, cred eu, cind dintre mirenii membri fac parte politicieni detestati de popor.
La cit fariseism am vazut in aceste zile ne trebuie ani de spovedanie sa ne spalam pacatele.
Dumnezeu sa ii ierte pentru tot ce fac!

P.S. Cel mai interesant comentariu de azi din toata presa este cel al lui Dan Tapalaga http://www.hotnews.ro/articol_80251-Ipocrizii-la-catafalcul-Patriarhului.htm
P.S.1 Lobotomia salveaza Romania.


No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.