Biciclete reprezentationale

Wednesday August 22nd 2007, 9:58 pm
Filed under: none

img_6356.jpg

De citiva ani grupuri de oameni civilizati, doritori de sanatate si cu simt ecologic preseaza autoritatile locale sa realizeze piste de biciclete in Bucuresti. Care cica ar fi o capitala europeana. La asta cu europeana mereu pufnesc in ris pentru ca: sintem pe ultimul loc in Europa la consumul de sapun, sintem pe primul loc la increderea in biserica, pentru ca sintem singura capitala unde risti un pumn in fata daca ai Matiz si nu te dai la o parte din fata unuia cu BMW, pentru ca la radio in fiecare zi prin prevedere legala se difuzeaza Tatal Nostru, pentru ca in acest minunat oras a te comporta civilizat, a conduce corect si a arunca resturile menajere in cosul de gunoi este un afront care nu ramine nepedepsit de catre manelistii tranzitiei. Apropo: astia sint circa 70% din populatie. Pentru conformitate: toate informatiile au fost luate din studii sociologice si sondaje de opinie.
Dar sa revin la biciclete. Ma plimb pe blogurile autohtone cam o data pe luna sa vad ce mai zice lumea. Zilele acestea am dat peste un post legat de pistele de biciclete nou infiintate in Bucuresti. Dupa ce am vazut imaginile acelea am ramas interzis. Am dat fuga pe malul Dimbovitei sa vad daca nu cumva oamenii cu pricina au facut o gluma in Photoshop. Trasarea loc a fost facuta in bataie de joc. Absolut terifiant: pur si simplu benzile trasate includ gropi, canale, copaci. Realmente depasesc orice imaginatie, oricit de bolnava ar fi ea.
Toate sondajele, studiile sociologice sint reprezentate perfect de aceste piste. Perfecte pentru spiritul romanesc.

P.S. Am subtilizat o imagine de pe blogul bukresh.blogspot.com pentru sa va face o idee despre ce vorbesc. Mai multe imagini gasiti aici: http://bukresh.blogspot.com/2007/08/vreti-piste-de-biciclete-spalati-va-cu.html


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.