Sa inventam noi gadgets

Thursday March 08th 2007, 11:23 pm
Filed under: none

Un teatru din Rusia a instalat un sistem de blocare a semnalelor telefoanelor mobile la cererea angajatilor. Dorinta actorilor a fost bazata pe exasperarea produsa de sunetul mobilelor in timpul spectacolelor (nu ca la noi ar fi altfe, lipasa de maniere fiin ceva comun). Inventia s-a dovedit utila atit pentru spectatori cit si pentru actori. Un simplu gadget care a facut minuni.
Cum pe mine ma exaspereaza parlamentarii care dorm, ma gindeam la un gadget care sa fie obligatoriu de purtat in parlament: o bratara care sa emita impulsuri electrice purtatorului daca pulsul sau scade. Adica daca adoarme. Ar fi utila si din alt punct de vedere. Cred ca va imaginati care.
Pe de alta parte ma gindesc ca ar trebui un gadget mai sofisticat. Unul care sa electrocuteze puternic pe cei care emit aberatii, pe cei care mint, pe cei care fura. Da, tot despre parlamentari vorbesc.
Visam si eu.
Am avea un parlament care ar dansa in permanenta de la socurile electrice.


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

(required)

(required)


 


COPYRIGHT PAVILION & THE AUTHORS. ALL RIGHTS RESERVED IN ALL COUNTRIES. THE VIEW EXPRESSED IN THIS PAGES ARE NOT NECESSARILY THOSE OF THE PUBLISHERS. PAVILION IS A REGISTERED MARK OF ARTPHOTO ASC.